CREANT LA SARGANTANA

Com tots sabeu, al nostre centre obrim les portes per a que els pares i mares col.laboren en les activitats formatives i culturals. És per això que el curs dedicat a les “Matemàgiques”, el papà del col.le Luis Caballero va dissenyar aquesta activitat tan especial de pintar la nostra mascota, la “Sargantina”, en el pati, aplicant les coordenades matemàtiques i ensenyant-nos en què consisteixen els “píxels” i les proporcions a escala. Primer ens va fer l’explicació i realitzarem exercicis en paper i finalment ferem el treball participant tot l’alumnat de primària. El papà José Luis Mata va preparar aquesta pel.li i fotos.

distribucio_alumnes_pixels

uu_pagina_2

uu_pagina_2

uu_pagina_3 uu_pagina_4 uu_pagina_5 uu_pagina_6 uu_pagina_8uu_pagina_7uu_pagina_9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *