Colecamins

20160406_anell-vianants

Projecte d´anell de vianants que uneix els cinc col.legis i les zones verdas de Patraix i Tres Forques

Anell Vianants

Coordinat per un grup de familiars de la AMPA (la Comissió de Colecamins), hem dut a terme activitats de coneixement del barri i de reflexió al voltant de com podríem millorar l’accés al centre, demanant a l’Ajuntament de València algunes mesures quant a col.locació de semàfors, passos de zebra i carril bici en diversos punts. Aquestes activitats suposen una continuació de les iniciades el curs passat, amb la realització de l’enquesta del recorregut que fem de casa al col.le i de coneixement de la nostra situació urbana. També ha començat a funcionar la proposta de Pedibús amb molt d’èxit.

PDF Projecte Colecamins

 

logocolecamins-24

Colecamins Destacada

La AMPA del col.le ha guanyat el primer premi per part de la Generalitat Valenciana pel projecte de Mobilitat Urbana que porta desenvolupant aquest últims cursos, amb la participació de l’alumnat, els familiars i veins, i el professorat. Dins la Setmana Europea de la Mobilitat hem rebut aquest premi (Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) i hem eixit a pintar l’Anell de Vianants que consisteix en un passeig agradable per als peatons, de més de dos kilòmetres i mig, que passarà pel nostre centre i també pels col.legis Sector Aèreo, Humanista Mariner, Ciutat de Bolònia i Rodríguez Fornos.

dsc07442

dsc07275

whatsapp-image-2016-10-09-at-11-03-13

whatsapp-image-2016-10-09-at-11-03-15

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *